Åbnings tilbud
I hele december er der gode åbnings tilbud på blomsterne og du kan sparer om til 300 kr. pr. blomst. Skal du være sikker på at have blomsterne inden jul, skal de bestilles seneste d. 18. December.
Bestil vinter blomster i restordre
Skulle der ikke være flere vinter blomster tilbage på lager, kan du sagtens bestille dem alligevel. De vil seneste være på vej til dig 7 arbejdsdage, efter bestilling.
Gavekort
Det er nemt at købe et gavekort til kuntildig.dk. Gå til kategorien 'gavekort', vælg det beløb du ønsker, betal og så modtager gavekortet på mail... Så skal du bare printe det ud og pakke det fint ind. Gavekortet kan bruges på både online shop og ved fysiske køb.
Levering & afhentning
Levering lige til døren, i hele Danmark, med Dao home. De leverer oftest i de tidlige morgentimer og pakken bliver placeret foran din dør i en pose (+ kasse). Så pakken er hos dig inden du skal ud af døren. Er du på Bornholm, er der mulighed for at hente din bestilling (gratis) på min adresse, fredage kl. 15-17.
Når din pakke ankommer
Blomsterne skal helst ud af kassen med det samme og placeres et tør sted. Skulle turen være lidt hård ved blomsterne, kan de have brug for lige at blive rette forsigtigt ud.
UNIKA
UNIKA blomster: Der er max lavet 5 af samme slags, og der vil ikke blive lavet flere magen til.
UNIKA buketter: Der er kun lavet den ene buket, og der vil ikke blive lavet flere magen til.
Begrænset antal
Da jeg primært laver blomster, fordi det gør mig glad og giver mig ro, vil du måske opleve at der ikke altid er så mange blomster i shoppen... Men du kan være sikker på, at der løbende vil komme nye blomster til.